Servicii

DECKING

Cu ajutorul produsului nostru WPC, grădina, terasa sau orice încăpere va căpăta un aspect nou și atractiv. Pardoseala din lemn pentru exterior este o soluție perfectă pentru casa ta. Optează pentru un decking calitativ din lemn plastifiat, material ecologic și durabil
Vezi Proiecte
DECKING
SIDING

SIDING

Reînnoiește fațada casei cu un lambriu din lemn pentru exterior. Utilitatea și rezistența acestuia pe termen lung este varianta perfectă pentru redecorarea exteriorului locuinței tale. Executăm lambriuri de exterior de înaltă calitate, menite să-ți satisfacă toate dorințele în materie de confort și siguranță.
Vezi Proiecte

TERASE SI FOISOARE

Relaxarea nu poate fi mai plăcută atunci când creăm un mediu perfect pentru aceasta. Construim terase din lemn și foișoare perfecte pentru curtea ta. Îți punem la dispoziție o gamă largă de modele de terase din lemn și îți garantăm confortul bine meritat.
Vezi Proiecte
TERASE SI FOISOARE
BALUSTRADE

BALUSTRADE

Optează pentru siguranță și calitate. Alege balustrade din lemn și completează design-ul exterior al casei cu elemente din lemn plastifiat, material pur ecologic și prietenos mediului.
Vezi Proiecte

PORTI SI GARDURI

Condițiile nefavorabile nu vor mai fi niciodată o problemă. Cu ajutorul materialelor WPC, modele noastre de porți și garduri din lemn vor fi rezistente la căldură și umiditate sporită. Lemnul plastifiat este un material durabil și nu necesită nicio întreținere.
Vezi Proiecte
PORTI SI GARDURI
CONFECTII

CONFECTII

Amenajează-ți atât interiorul, cât și exteriorul casei într-un mod unic și deosebit. Scaunele și mesele din lemn modificat după ultimele tehnologii rezistă în timp la umiditate, radiații ultraviolete, mucegai, insecte și la temperaturi joase sau ridicate. Alege obiectul potrivit din modelele de confecții din lemn stratificat și bucură-te de utilitatea acestuia. ...
Vezi Proiecte

FOLIE TRANSPARENTĂ

Folia transparentă pentru terase reprezintă o adevărată salvare atunci când dorești să închizi și să protejezi zona de relaxare din curte. Confecționăm la comandă folie pentru închiderea terasei cu sistem de prindere cu capse și bride (butoane). Folia se confecționează cu chenar perimetral de diverse culori.
Vezi Proiecte
FOLIE TRANSPARENTĂ
DECOWALL

DECOWALL

Vezi Proiecte
Luni - Vineri: : 08:30 - 17:30
Mun. Chișinău, str. Grenoble 149 B