Vrei sa îți faci balustradă din wpc și nu știi cum? Echipa DECOLAND te ajută!

21.08.2021
De :S G
Vizualizări: 4339
balustrada lemn plastifiat wpc onix rezistent gard in chisinau pret mic

Balustradă WPC model „ONIX”
 

Instalarea balustradei din lemn plastifiat (WPC)

 

În construirea unei terase, foișor sau a unei verande, există multe decizii importante care trebuie luate. Una dintre alegerile care vă pot defini într-adevăr spațiul în aer liber este balustrada pentru care optați . Stilul, culoarea, finisajul și materialul balustradelor vor avea un impact imens asupra aspectului final.
În zilele noastre, balustrada este un accesoriu arhitectural util și necesar, un element practic și în același timp decorativ. O balustrada bine confectionată și încadrată în design-ul exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu iar în cazul renovărilor, acest element poate ajuta la schimbarea acestuia.

Aspectuoase, elegante și foarte usor de montat, balustradele din lemn compozit sunt solutia perfecta pentru casă, gradină sau terasa ta, în special dacă iți place sa faci un lucru frumos, să știi că este bine facut și este de durată. Doar la noi poți găsi balustradă calitativă la un preț rezonabil în Chișinău.

Noi iți dăm soluția, tu iți construiești visele!

 
Balustrada din lemn plastifiat rezistenta la ploaie inghet si temperaturi joase

Balustradă din lemn plastifiat model „ONIX”
 

Balustrada din lemn plastifiat (WPC) „ONIX” cu decor vertical este o opțiune elegantă, practică și fără costuri de întreținere. Nu necesită lăcuire/vopsire, nu va putrezi, nu se va sparge și nu se vor forma așchii.

 

Pentru realizarea acestui model de balustrada este nevoie de următoarele profile wpc:

  • Suport Metalic de fixare cu talpă 40*40mm
  • Stâlp 90*90mm
  • Mână Curentă 70*35mm
  • Lagă 35*35mm (decorul vertical)
  • Inel 90*90mm (pu stâlp)
  • Capac 90*90mm (pu Stâlp)
  • Conector 21*21mm (pu lagă)
  • Colțar de fixare (pu mână curentă)
  • Șuruburi și Dibluri pentru fixare
 
feronerie balustrada din lemn plastifiat rezistent la intimperii

Balustradă WPC model „ONIX”
 

Instalarea balustradei din lemn plastifiat

Asamblarea începe prin prinderea suporților metalici în beton cu dibluri după ce mai întâi s-au luat măsurile exacte pentru fiecare secție a balustradei. Separat se introduce inelul 90*90mm în partea inferioara a stâlpului 90x90mm. Se montează laga 35x35 pe mâna curentă 70x35mm cu ajutorul conectorilor 21x21mm, urmănd ca grilajul astfel obținut să fie prins de colțarele de fixare. Panoul astfel rezultat se introduce în suportul metalic la doar câțiva centimetri, pentru a permite aceeasi poziționare deasupra suportilor și pentru stâlpii panourilor următoare. Dupa ce se finalizeaza montajul tuturor panourilor adiacente, stalpii se împing vertical pana ating talpa suporților metalici și se fixează de aceștia cu câte 2 șuruburi din lateral. Se bat cu un ciocan de cauciuc gulerele de pe stâlpi, până ajung sa mascheze tălpile metalice și apoi se fixeaza capacele 90*90mm de stalpi cu ajutorul a 2 șuruburi laterale sau a adezivului specializat.

Standardele de Siguranța și Securitate Europene impun ca balustradele să aibă rol de protecție împotriva căderii în gol și configurații adaptate condițiilor de trafic și rezistență la vânt, standarde pe care balustradele noastre le îndeplinesc cu succes.

Un alt beneficiu care merită menționat este rezistența impresionantă a profilelor de WPC la intemperii. Fie vară, fie iarnă, ploaie sau zăpadă cu înghețuri balustrada din lemn plastifiat este alegerea potrivita pentru tine!

Ilustrare grafică pentru montarea balustradei

intructiune de montare a balustradei din wpc lemn plastifiat in chisinau
Motarea balustradei din profile wpc

 

Deținem un showroom, cu materiale ce pot fi văzute și pipăite

Ne puteți vizita în capitala Republicii Moldova, or. Chișinău, unde pot fi văzute pe viu toate materialele noastre și exemple de construcții din decking.

Postări recente

Decking din lemn termotratat16.12.2022

Decking din lemn termotratat

Mai mult despre ...
Riflaje decorative DecoWALL pentru decorarea pereților 8.05.2023

Riflaje decorative DecoWALL pentru decorarea pereților

Mai mult despre ...
Luni - Vineri: : 08:30 - 17:30
Mun. Chișinău, str. Grenoble 149 B